Brevfabrikken

Markedets mest effektive multikanal-system for brev- og fakturautsendelser

Med Brevfabrikken er det enkel å sende fysiske brev direkte fra en pc via internett eller Norsk Helsenett, og dermed sørge for at brukeren slipper all manuell håndtering av brevene (utskrift, sortering, bretting, konvoluttering, frankering og innlevering til Posten).
Det er også enkelt å sende eFaktura og Digipost direkte fra eksisterende systemer.
Bruksområder:
Brevfabrikken brukes til å sende faktura, timeinnkallinger, brev og annen kundekommunikasjon, som brukeren i dag skriver ut og behandler manuelt. Brevfabrikken har også spesialfunksjoner som gjør at den enkelt kan håndtere utskrifter som tidligere har vært skrevet ut på pressfalsblankett, lønns- og trekkoppgave, innkallingskort m.m. Kort sagt kan stort sett alle brevutsendelser sendes med Brevfabrikken.
Slik fungerer Brevfabrikken:
Etter installasjon av Brevfabrikken på brukerens pc vil en skriver med navnet «Brevfabrikken» være tilgjengelig på pc'en. Ved utskrift til denne skriveren vil brukeren få opp en forhåndsvisning, som viser hvordan dette vil se ut som et fysisk brev i en vinduskonvolutt. Brukeren har mulighet til å legge til eller fjerne sider i hvert enkelt brev, velge forsendelsesmåte m.m. Når et eller flere brev er klare må brukeren bekrefte dette ved å velge «Godkjenn og Send». Ved større utsendelser godkjenner man hele utsendelsen i et valg hvis man ønsker det. Brevet/brevene sendes da til produksjon og vil innleveres til Posten samme dag.
Brevfabrikken kan settes opp til først å forsøke å sende som Digipost eller eFaktura, og dersom ikke kunden/mottakeren har sagt ja til å motta dette digitalt, vil Brevfabrikken sørge for å sende brevet som papirpost i stedet.

Les mer »


 2020 - Autolopia AS

 info@autolopia.no    911 11 046

 Trondheimsveien 436B, 0962 OSLO

Partnere: Digipost, Nets, Hansen Technologies, Postnord, Tieto Evry